Vasi dióbirtok
             Családi  dióültetvény  vas-megyében
 
 

Varga Árpád vagyok, a Vasi Dióbirtok alapítója és tulajdonosa.

A nyüzsgő városi életből, a multik által diktált örökké növekedésre sarkallt üzleti világból nyugalomra, de emellett biztos megélhetésre vágytam. Így esett a választás a sok lehetőség közül a dióültetvény létesítésére.

Elég volt a mindent értő de semmit meg nem értő kis kínaiakkal a versenykereskedelem, melyet egyre inkább ők diktálnak. Odahagytam -  igaz jó kezekben - gyermekeimre az RP Outdoor birodalmat, mely előző életemet jelentette és vidékre költöztem parasztnak, vagy földesúrnak (ahogy jobban tetszik), minden esetre a földből élőnek.

Mutassa ez a kis összeállítás barátaimnak és minden érdeklődőnek azt az utat, mely sok viszontagságon, melléfogáson, saját kárból tanuláson át elvezet egy kertészeti gazdaság létrehozásához a semmiből, mely mindezek mellett az élet örömét, savát-borsát adja. De ahhoz, hogy ez egyszer majd mintagazdaság lehessen, még sok a tanulni való és a teendő.


Üdvözlettel                                  Varga Árpád


                                            
                               

 

Bemutatkozás

Ismerj meg, vizsgálj meg mindent

s ami jó azt tartsd meg magadnak!

 

A birtok létesítésében az Európai Unió és a Magyar Állam is támogatott az      

“Új Magyarország Vidékfejlesztési Program”

keretében elnyert támogatásokon keresztül,

melyeket ezúton is megköszönök. Igaz ezekért a pénzekért néha keményen meg kellett küzdeni és a kötelezően kitett táblákon szereplő összegeket ritkán kaptam meg levonások nélkül.